Afgelopen mei mocht ik shooten met Sharon en Roland. En oh, wat was dat leuk! Ik moest er wel even een stukje voor rijden, maar dat had ik er 100% voor over! Het was een super lekkere warme lente avond en we hadden afgesproken bij de Hoorneboegse Heide. Ik had altijd al op een heide willen shooten, dus het kwam mooi uit dat ze daarbij in de buurt woonden.

Bepakt en bezakt met mijn camera en mijn tas met kleed en andere spullen, liepen we naar de heide. Het was behoorlijk druk, wat niet zo gek was, het was ten slotte een super lekkere avond. Dus we liepen even een stukje om een mooi plekje uit te zoeken. En toen kon het shooten beginnen.

En wat deden ze het goed! Ik vind het altijd zo leuk en fijn als er lekker gelachen wordt. En dat werd er zeker gedaan. Er was een goed sfeertje, ondanks dat er behoorlijk wat mensen voorbij liepen.

In totaal hebben we denk ik zo’n 2 uur rondgelopen op de heide en foto’s gemaakt. En het resultaat mag er zijn.

Oh en voor wie denkt dat je super romantisch moet zijn om zo’n koppel shoot te doen: dat hoeft dus niet. Sharon en Roland gaven aan niet super romantisch te zijn, maar dat zie je niet terug op de foto’s. Door gewoon te ontspannen, lekker jezelf te zijn en daarnaast wat kleine opdrachtjes van mij te krijgen, worden de foto’s vanzelf mooi en romantisch!

Hier een selectie van de shoot op de Hoorneboegse Heide!

emma-bering-fotografie-loveshoot