emma-bering-fotografie

Hi!

Ik ben Emma,

 

Een enthousiaste lifestyle en trouwfotograaf uit Heerhugowaard. Ik ben getrouwd met Florentijn en trotse mama van Youp. Ik ben betrokken, nieuwsgierig, ondernemend en ben niet vies van een beetje humor. Ik word blij van het vastleggen van kersverse ouders, verliefde stellen, en nieuw leven. Deze bijzondere momenten leg ik graag voor je vast op beeld zodat je er voor de rest van je leven een waardevolle herinnering aan over houdt. 

Zo klein en kwetsbaar, daar wil ik altijd op terug kunnen kijken

Eind 2021 ben ik trotse mama geworden van mijn zoontje Youp. Voordat ik moeder was legde ik al pasgeboren baby’s vast met mijn camera. Ik zeg altijd dat foto’s van je pasgeboren baby zo waardevol zijn, maar nu ik zelf moeder ben snap ik pas echt hoe waardevol die foto’s zijn! Alles zo klein en kwetsbaar, trotse ouders die naar hun kindje kijken, echt een soort roes. Voor je het weet worden die kleine baby’s groot en gaan ze kruipen, lopen en praten. Hoe heerlijk die ontwikkelingen ook zijn, dat kleine en onbevangen beeld blijft iets prachtigs waar je naar terug kan en wil kijken. Wat is dat toch prachtig om te doen, alles zo klein en kwetsbaar, kersverse trotse ouders.

Je snapt dat ik constant met mijn camera boven Youp hang. Eerst waren mijn katten Bubba en Lola de sjaak. Die zullen vast blij zijn dat ze met modellen pensioen kunnen, al vind ik het heerlijk om af en toe die twee doerakken vast te leggen. 

Bakken & Fotografie

Naast mijn fotografie ben ik nog drie dagen in de week werkzaam als marketeer. En dat mag ik doen voor een heel leuk bakmerk. Je kunt je dus vast wel voorstellen dat er regelmatig een stukje cake of taart wordt gegeten bij ons op kantoor. Deze combinatie bevalt mij heel goed en geeft mij genoeg vrijheid om te doen wat ik leuk vind!

Dream big

Ik ben eigenlijk altijd wel bezig met wat ik in de toekomst kan bereiken. Dream big zeggen ze altijd toch? Naast fotografie, werk, moederschap en het huishouden kan het soms verdraaid lastig zijn om mijn dromen te realiseren, maar ik geef niet op! Die dromen gaan er komen.

Leer mij kennen…

 

Nu weet je een beetje meer over mij en mijn leven, maar echt iemand leren kennen dat blijft natuurlijk lastig. Om je nog een klein beetje meer insight te geven in wie ik ben kan je mij hier leren kennen door de volgende feitjes:

 

  • Je maakt mij wakker voor een reep Milka Oreo (de dunne)
    (Maar liever blijf ik slapen, goede nachten met een baby zijn heilig)
  • Ik ben geen koffie drinker, geef mij maar een lekker kopje thee
  • Sinds 2021 kijken wij hier thuis trouw elke Formule 1 race
  • Vroeger vond ik wandelen verschrikkelijk, tegenwoordig ben ik dol op de buitenlucht
  • Ik haal vaak spreekwoorden door elkaar, ach als je maar snap wat ik bedoel toch?
  • Ik ben dol op het strand, maar geen fan van zand. Waarom gaat dat altijd overal tussen zitten?
emma-bering-fotografie

Ik weet genoeg, let’s meet!