Over mij

About-Emma-Bering-Fotografie

Hi!

 

Wat leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen! Ik ben Emma, 25 jaar oud en ik woon met mijn vriend en mijn kat in Heerhugowaard.

Toen ik zo’n 18 jaar was kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera. En sinds dien is mijn passie voor fotografie enorm gegroeid. Het liefste heb ik mijn camera altijd in mijn hand. Gaan we naar het strand? De camera gaat mee. Gaan we wandelen in het bos? Jawel, de camera gaat mee!

Waarom ik fotografeer? Ik vind het zo mooi om een herinnering en een moment vast te leggen. Een foto is zo ontzettend waardevol. Je kan er altijd op terug kijken, het is een herinnering voor het leven. Ik vind het dan ook heel bijzonder als iemand bij mij een shoot boekt. Het is toch een hele persoonlijke keuze om iemand foto’s te laten maken van die intieme en bijzondere momenten van het leven.

 Naast fotografie ben ik ook echt dol op bakken. Mijn – inmiddels famous bij vrienden – double chocolate chip koekjes bak ik dan ook het liefst elke maand! Maar ook zelf pizzadeeg maken vind ik super leuk! Daarnaast ben ik dol op comfort. Je zal me dan ook regematig in een flared broek vinden met een grote trui. Behalve in de zomer dan, dan trek ik liever een mooie jurk aan.

Ik ben dol op warme kleuren, dat zie je dan ook terug in mijn foto’s. Aardetinten zoals roest en beige, maar ook okergeel en mostergeel. Het liefste verf ik ook een muur in mijn huis in zo’n mooie warme kleur. Maar dat durf ik nog niet helemaal aan! 

Benieuwd wat voor shoots ik allemaal doe? Kijk dan gerust nog even rond op mijn website of stuur me een berichtje! 

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Liefs,

Emma