zwangerschapsshoot-Emma-Bering-Fotografie

 

 

 

Mijn filisofie

 

Jullie krijgen een kindje, gefeliciteerd! Zo klein en puur. Maar echt klein blijven ze maar voor heel even, dus hoe mooi is het om deze fase vast te leggen.

Tijdens de shoot staat het kindje centraal, maar het is natuurlijk geen probleem als broertjes of zusjes ook op de foto willen met de baby.

In mijn fotografie leg ik jullie vast zoals jullie als gezin zijn. Met mijn foto’s vertel ik het verhaal van jullie gezin. Daarom fotografeer ik onder andere graag intieme momenten en mooie details. 

Spreekt dit jullie aan? Dan kunnen wij een goede match zijn!

 

Ik ben jullie fotograaf

als jullie ook houden van

Mooi natuurlijk licht &

warme aardetinten

Niet te geposeerd, maar

momenten vastleggen

Een warme knusse sfeer

en een beetje humor

Emma heeft een prachtige shoot van ons gezin gedaan waar we met veel plezier op terug kijken. Ze gaat professioneel te werk en heeft goede ideeën, maar staat ook zeker open voor eigen suggesties. We hebben geweldige foto’s van onze kinderen die van grote waarde voor ons zijn.

Emma & Niels

zwangerschapsshoot-Emma-Bering-Fotografie

Wanneer

De shoot vindt meestal plaats vanaf 2 weken na de geboorte tot 5 weken na de geboorte. Jullie kunnen dus zelf bepalen wat het beste uitkomt. De shoot kan doordeweeks of in het weekend plaatsvinden.

Locatie

Het zal een knusse shoot worden bij jullie thuis. Ik kom dus naar jullie toe, want dat scheelt jullie ook weer een hoop gedoe. Zo kunnen we rustig kennis maken en zijn jullie helemaal op jullie gemak.

Lifestyle

Ik doe alleen aan lifestyle shoots, dat betekent dat de shoot niet gestyled is. Ik wil namelijk het liefste pure momenten vastleggen.

Kleding

Ik geef van tevoren aan wat je het beste kunt dragen tijdens de shoot. Maar denk bijvoorbeeld aan lichte en warme aardetinten en vooral kleren die lekker zitten. Ik heb 1 jurk in mijn client closet die je kunt lenen.

Emma Bering fotografie baby newborn shoot

Let's get in touch

13 + 15 =