zwangerschapsshoot-Emma-Bering-Fotografie

 

 

Mijn filisofie

 

Als moeder weet ik als geen ander hoe hectisch het leven soms kan zijn. Je telefoon staat waarschijnlijk vol met foto’s van je kindje(s), maar mooie foto’s van jullie samen zijn schaars. Je vraagt je man om af en toe een foto te maken, maar laten we eerlijk zijn, die mannen van ons klikken één plaatje en vinden het dan wel welletjes.

Tijdens een Moederschap shoot staan jij en je kindje(s) centraal. Geen selfies, maar mooie momenten op beeld. 

In mijn fotografie leg ik jullie vast zoals jullie zijn. Met mijn foto’s vertel ik het verhaal van jullie gezin. Daarom fotografeer ik onder andere graag intieme momenten en mooie details. 

Spreekt jou dit jullie aan? Dan kunnen wij een goede match zijn!

 

Ik ben jullie fotograaf

als jullie ook houden van

Mooi natuurlijk licht &

warme aardetinten

Niet te geposeerd, maar

momenten vastleggen

Een warme knusse sfeer

en een beetje humor

Wanneer

We prikken samen een datum en met slecht weer kunnen we de shootdag altijd even verzetten naar een dag met beter weer. Jullie kunnen dus zelf bepalen wat het beste uitkomt.

Locatie

Het liefste shoot ik julie samen buiten op het strand in de duinen of in het bos. Maar met slecht weer kunnen we altijd besluiten om bij jou thuis te shooten.

Lifestyle

Ik doe alleen aan lifestyle shoots, dat betekent dat de shoot niet gestyled is. Ik wil namelijk het liefste pure momenten vastleggen. 

Kleding

Ik geef van tevoren aan wat je het beste kunt dragen tijdens de shoot. Maar denk aan lichte en warme aardetinten en vooral kleren die lekker zitten. Ik heb 1 jurk in mijn client closet die je kunt lenen.

Let's get in touch

13 + 6 =