Teksten die je pakken en niet meer loslaten

Een pakkende tekst schrijven is niet zo makkelijk als het klinkt. Als je het idee hebt dat tekst alleen bedoeld is om de pagina te vullen, dan heb je het mis. Je bedrijf, en dus je product of dienst, draait om tekst. Je website gaat namelijk echt niet sprankelen zonder die pakkende woorden. Lukt het maar niet om de essentie van je bedrijf om op papier (of een webpagina) te zetten? Dan kan ik je helpen. Ik maak moeiteloos de teksten die jouw bedrijf naar het volgende level tillen.

Dit kan ik voor jou betekenen

k

Tekst opfrisser

Je hebt al een tekst geschreven die past bij jouw product of dienst, maar een frisse blik is welkom.

b

Volledige webteksten

Je idee is er, maar een pakkende tekst maken lukt niet. Ik laat je zien wat goede teksten voor je kunnen betekenen.

l

Tekst check

Je hebt een mooie tekst gemaakt, maar dan blijkt er een spelfout te zitten in de eerste zin. Zo zonde! Zelf lees je er vaak overheen. Ik lees je teksten goed door om de taal- of tikfouten er uit te halen. 

h

Blog/inspiratiepagina’s

Je hebt genoeg ideeën om jouw website naar een hoger level te tillen, maar de tijd om het ze uit te voeren ontbreekt. Laat je blogs dan door mij schrijven. Ik vertaal jouw idee naar een prikkelende tekst en zorg ervoor dat het SEO-proof is.

Productteksten

Je hebt een tof product, maar de productomschrijving is nog niet wat het zou moeten zijn. Ik omschrijf het product zo dat iedere lezer nieuwsgierig wordt.

SEO optimalisatie

Heb je al een tekst op je pagina, maar heb je het idee dat mensen je niet goed vinden? Ik herschrijf de tekst zo dat Google een dansje gaat doen!

Nieuwsbrief

Wil je een nieuwsbrief beginnen, maar lukt het je maar niet om de tijd te vinden? Laat mij dan je nieuwsbrief schrijven zodat jij je bedrijf door kunt laten groeien.

Heb je hulp nodig bij een andere soort tekst dan de hierboven genoemde opties? Deel dan je ideeën met mij en dan maak ik een offerte voor je op maat.

Hoi, ik ben Emma

Naast mijn werk als lifestyle -en bruidsfotograaf ben ik al 5 jaar werkzaam in de online marketing en redactiewereld.
Als copywriter zorg ik ervoor dat ik verder kijk dan alleen de teksten goed schrijven. Hoe maak ik jouw tekst nóg pakkender, interessanter, aangrijpender? Waarde toevoegen is voor mij een belangrijk onderdeel.

Voor sommige mensen is een webtekst niets meer dan wat woorden op een pagina. Voor mij staan de teksten vooraan. Ze laten zien wie jij bent, wat jij doet en zorgen voor contact. Uiteindelijk gaat het erom dat je met je teksten de juiste klanten binnenhaalt, toch? Je droomklant! Dat is wat tekst voor je kan doen.

Vaak genoeg zie ik sites langskomen die een leuk product of een leuke dienst hebben, maar de sprankelende tekst mist. Daar heb ik een zwak voor en gaan mijn handen van jeuken om je te helpen. En ik weet zeker dat ik je kan helpen!

Waarom heb ik een copywriter nodig?

Natuurlijk kan je zelf ook teksten schrijven. Maar waarschijnlijk duurt het bij jou een stuk langer dan bij mij. Tijd die je niet hebt en waarschijnlijk daardoor inkomsten misloopt. Je kan het beter gebruiken om te investeren in een goede copywriter. Zo houd jij tijd over voor je bedrijf én heb je tekst die past bij jou en jouw bedrijf. 

Daarnaast is het niet zo dat iedereen zomaar een pakkende tekst kan schrijven. Ik doe onderzoek naar jouw doelgroep, verdiep me in jouw bedrijf en combineer dat in een goede copy.

Wat is je tarief?

Elke copywriter hanteert een andere prijs. Ik werk zelf met een uurtarief van €75,-. Van tevoren zal ik op basis van de opdracht bepalen hoeveel uur ik nodig denk te hebben. Het kan voorkomen dat ik minder uur kwijt ben dan gedacht, dan zal de uiteindelijke factuur lager uitvallen dan de initiële investering. Hoe dan ook, je ontvangt altijd een offerte op maat.

Werk je ook met SEO?

Uiteraard! SEO is een belangrijk onderdeel van een copywriter. Indien gewenst zal ik ook een zoekwoordenonderzoek doen zodat ik precies weet wat past bij jouw tekst. Wat ik wil voorkomen is dat een tekst te veel geoptimaliseerd is. Ik weet waar Google blij van wordt en zal daar mijn teksten dan ook op aanpassen. Maar wat ik belangrijker vind is dat het leesbaar blijft en dat de tekst dichtbij de doelgroep blijft. 

Geef tekst je prioriteit. Dat zal ik zeker doen!

Samenwerken?

Stuur me een berichtje en laten we elkaar wat beter leren kennen. Laat me via dit formulier weten wat jouw ideeën zijn en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

3 + 9 =